Lukk

Påskekos er ikke det samme uten en god bok

Påskekampanje universitetsforlaget

Påsken er en tid for kos, hygge og ettertanke. Enten du tilbringer den på ski på fjellet eller til fots i skogen, eller nyter den hjemme med en varm kopp kakao. Uansett er det ingenting som slår følelsen av å dykke ned i en god bok. Her har vi satt sammen fire bøker som vil berike din påskeopplevelse, uansett hva du foretrekker.

Foran peisen på hytta

Det er få ting som slår varmen fra peisen på hytta mens snøen daler ned utenfor. For denne koselige settingen anbefaler vi «Søvn og lykke» av Marit Paasche. Denne boka tar deg med på en reise gjennom norsk kunst og det norske kunstneriske moderne gjennombruddet, og vil definitivt fortrylle deg mens du koser deg foran peisen.

Kjøp boka her.

Etter en skitur på fjellet

Etter en dag med å utforske de majestetiske fjellene og suge til seg den friske fjelluften, finnes det knapt noe som er mer tilfredsstillende enn å krype opp i sofaen med en god bok. «Evighetsmennesket» av Annelin Eriksen er den perfekte følgesvennen etter en dag med skigåing. Denne boka utforsker menneskets dype ønske om å leve evig. Den tar deg med på tankevekkende møter med mennesker som ønsker å lure døden og bruke vitenskapen til å oppnå evig liv. Etter å ha utforsket naturen utenfor, vil «Evighetsmennesket» gi deg et spennende og tankevekkende perspektiv på menneskets søken etter udødelighet.

Kjøp boka her.


Etter en tur i skogen

Å vandre gjennom skogen og la tankene vandre fritt er en opplevelse som gir både ro og inspirasjon til å finne ut hva neste steg i livet er. Etter en slik tur anbefaler vi «Legathåndboka 2024». Denne boka gir en oversikt over stipender og legater som man kan søke på, og hvordan man går frem for å søke på dem. Det er masse penger å hente i stipender. La deg inspirere til å realisere dine drømmer.

Kjøp boka her.

Med en varm kopp kakao

Noen ganger er det de enkle tingene i livet som gir mest glede, som en varm kopp kakao og en god bok. For denne avslappende stunden anbefaler vi «Presten, psykologen og gærningen». Denne tankevekkende boka utfordrer «gærningen» sin psykolog og prest til å se bakenfor sine roller, når alt ved mennesket rakner. Det vil definitivt gi deg noe å tenke på mens du nyter kakaoen din.

Kjøp boka her.

Uansett hvilken påskeopplevelse du foretrekker, håper vi disse bøkene vil legge til rette for ekstra kos og hygge i løpet av høytiden. Sett deg godt til rette, la tankene vandre og la bøkene ta deg med på uforglemmelige eventyr denne påsken!

0 kommentar(er).

Takk! Din kommentar vil nå bli moderert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
Obligatoriske felt er merket med *